SIGAL UNIQA Group AUSTRIA

DREJT DIMRIT Tendencat e motit dhe rreziqet natyrore Cilat janë tendencat e motit? Ndryshimet klimaterike në Shqipëri Impakti i ndryshimeve klimaterike në sektorin bujqësor dhe blegtoral Tani që e dimë se çfarë nuk është në dorën tonë, Të paktën le të bëjmë atë që... Për të lexuar artikullin e plotë na vizitoni në seksionin Rreth Nesh-Media-Blog në: www.sigal.com.al #sigal #sigaluniqa #sigalblog #TendencatEMotit #WeatherTendencies #RreziqetNatyrore #naturaldisasters #Shqiperia #Albania #bujqesia #agriculture #sigurohu #insurance

💬

❤️ 40

💬

The end of the page