#sigurohu

Siguroni shëndetin tuaj dhe të fëmijëve tuaj me paketat e shëndetit në Albsig! Sepse ne jemi gjithmonë pranë jush dhe së bashku, "Një hap përpara"! . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu #shendeti #semundjet #siguroshendetin


0💬Normal

Me Sigurimin KASKO, ju mund ta siguroni automjetin tuaj nga çdo aksident i paparashikuar. . . . #kasko #albsig #sigurohu #albania #kastratigroup #kastrati #siguromakinen #insurance


0💬Normal

Përfitoni nga mundësia që ju dhuron Albsig me policat e sigurimit, Kasko dhe Mini Kasko. . . . #kasko #minikasko #albsig #sigurohu #albania #kastratigroup #kastrati #siguromakinen #insurance


0💬Normal

Policat e sigurimit për nxënësit dhe studentët janë siguria e hapave të fëmijëve tuaj në rrugëtimin e jetës. . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #nxenes #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

Besimi i klientit në aftësinë tonë për të përmbushur detyrimet në çdo kohë, përbën bazën e suksesit tonë. . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

Ndihuni të sigurt me Albsig! Siguroni veten dhe familjarët tuaj me paketat e Sigurimit të Shëndetit ose me Sigurimin nga Aksidentet Personale. . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

Misioni ynë është dhe do të mbetet siguria, stabiliteti financiar dhe një e ardhme e sigurtë për punonjësit, klientët dhe bashkëpunëtorët! . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

Albsig ju vjen ne ndihme me paketen”Sigurimi i garansice se kontrates”,duke ju garantuar pagesen e autoritetit kontraktor per cdo detyrim. #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


4💬Normal

Albsig ju vjen në ndihmë me paketën “Sigurimi i garancisë së kontratës”, duke ju garantuar pagesën e autoritetit kontraktor për çdo detyrim. . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

Siguroni të gjithë familjen me paketat e shëndetit. Me Albsig pranë, gjithmonë - “Një hap përpara”! . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #spot #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

Albsig është gjithmonë pranë jush në çdo hap të jetës tuaj. . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

DREJT DIMRIT Tendencat e motit dhe rreziqet natyrore Cilat janë tendencat e motit? Ndryshimet klimaterike në Shqipëri Impakti i ndryshimeve klimaterike në sektorin bujqësor dhe blegtoral Tani që e dimë se çfarë nuk është në dorën tonë, Të paktën le të bëjmë atë që... Për të lexuar artikullin e plotë na vizitoni në seksionin Rreth Nesh-Media-Blog në: www.sigal.com.al #sigal #sigaluniqa #sigalblog #TendencatEMotit #WeatherTendencies #RreziqetNatyrore #naturaldisasters #Shqiperia #Albania #bujqesia #agriculture #sigurohu #insurance


0💬Normal

Mbrohuni nga çdo rrezik apo e papritur vetëm me Albsig! . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

⚠️ Rregullat e sigurimit ne pune jane ✅ Prioriteti jone❗ #sigurohu #respektorregullat #punoisigurt #madeinalbania🇦🇱


0💬Normal

Partnerë me klientët e siguruar, duke ju ofruar mbështetje të plotë në fushën e sigurimeve! Albsig, vlerat që na bashkojnë. . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

Ne synojmë të jemi partneri më i besueshëm për klientët dhe të sigurojmë mbulimin maksimal të tregut të sigurimeve. “Një hap Përpara” është motivi i punës tonë! . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

Rrezikut i përgjigjemi me eksperiencë dhe përgjegjësi, sepse për ne, fjala e dhënë shkruhet e zezë mbi të bardhë. . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #insurancecompany #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

Albsig, kompania e cila në themel të saj ka punën, dedikimin ndaj klientit dhe besueshmërinë si qëllim të përditshëm në çdo hap që bën. Për këtë arsye ne jemi një hap përpara! . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu #insurance #company


0💬Normal

“Një hap përpara” drejt suksesit. Të sigurt në çdo hap me Albsig pranë! . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #kasko #siguromakinen #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

“Një hap përpara” drejt makinës së ëndrrave, të sigurt me Albsig! . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #kasko #siguromakinen #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

”Një hap përpara” është filozofia jonë kundrejt riskut, dhe kjo është një vlerë e cila na bashkon! . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #kasko #siguromakinen #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

Blini online sigurimin tuaj në Albsig.al, kudo që ju ndodheni pa humbur kohë! . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu #online #sigurohuonline


0💬Normal

Siguroni banesën tuaj nga zjarri, vjedhja apo rreziqet natyrore për vetëm 50 euro me Albsig! . . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu #banesa #sigurimibaneses


0💬Normal

Nëse nuk doni të keni frikë për shtëpinë tuaj, sigurojeni me 50 euro në vit nga vjedhja, tërmeti, zjarri, rrjedhja e tubacioneve të gazit dhe të ujit! . . #albsig #sigurohu #kastratigroup #albsigalbania #njehapperpara #insurance #sigurobanesen


0💬Normal

Jemi pranë brezit të së ardhmes, në çdo hap të tyre drejt dijes, pasi vetëm kështu mund të kemi një shoqëri nesër të përparuar. Me policat e sigurimit për nxënësit dhe studentët jeni të mbrojtur nga çdo e papritur. . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #nxenes #student #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu #siguriminxenesit


0💬Normal

Me hapa të sigurt përpara kundrejt përgjegjësisë profesionale duke evituar pasojat e çdo dëmi që mund të shkaktohet si pasojë e ushtrimit të profesionit tuaj. . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu #sigurimipergjegjesiseprofesionale


0💬Normal

Gjithmonë një hap përpara edhe kundrejt riskut të shëndetit Paketat janë si më poshtë: – Albsig Bazë – Albsig Ekonomik – Albsig Standart . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu #shendeti #semundjet #siguroshendetin


0💬Normal

Jemi gjithmonë pranë jush, studiojmë çdo mundësi për të qenë partnerët tuaj besnikë në biznes, sepse për ne fjala e mbajtur është më tepër se një detyrim kontraktual. Me policat e sigurimit për biznesin, ju do të gjeni produktin financiar i cili ju dhuron qetësinë për t’u fokusuar në projektet tuaja me hapa të sigurt e gjithmonë përpara. . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu #biznesi #sigurimibiznesit


0💬Normal

Me vetëm 50 euro në vit mund të siguroni banesën tuaj së bashku me orenditë nga zjarri, tërmeti, rrjedhja e tubacioneve të ujit dhe vjedhja… Albsig gjithmonë një hap përpara për të ofruar produktin financiar më të mirë. . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu #banesa #sigurimibaneses


0💬Normal

Hapi drejt makinës së ëndrrave është edhe një moment reflektimi. Risqet e dëmtimit të mjetit tuaj apo mjeteve të palëve të treta janë të larta. Mos hezitoni të përfitoni nga mundësia që ju dhuron Albsig në lidhje me TPL, kasko dhe produktin mini kasko. . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #kasko #siguromakinen #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

Risqet shfaqen kudo në jetë, profesioni përballet çdo ditë me sfida të cilat përmbajnë rreziqe… Qëndroni gjithmonë një hap përpara. Sigurohuni në Albsig! . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #vleratqenabashkojne #Albania #sigurohu


0💬Normal

Një hap përpara kundrejt riskut, një hap përpara për të siguruar çdo gjë për të cilën keni investuar në çdo hap të jetës… Albsig, një hap përpara në vlerat që na bashkojnë! . . #albsig #njehapperpara #siguri #insurance #kastratigroup #kastrati #spot #vleratqenabashkojne #albania #sigurohu


1💬Normal

Albsig uron të gjithë studentët një vit akademik sa më të suksesshëm, por në mënyrë të veçantë ata që nisën sot udhën e bukur universitare. Suksese në formimin profesional dhe akademik që po ndiqni. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albsig #Albania #Tirane #insurance #blionline #sigurohu


0💬Normal

Të gjithë ne investojmë vazhdimisht në banesat dhe shtëpitë tona ndërkohë që harrojmë sa lehtë mund të humbasim, gjithçka që këmi ndërtuar. Për këtë arsye është shumë e rëndësishme të ruajmë të sotmen dhë të sigurojmë të ardhmen. Siguroni në ALBSIG banesën tuaj nga zjarri, tërmeti, përmbytja, stuhi dhe rreziqe të tjera natyrore. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albsig #Albania #Tirane #insurance #blionline #sigurohu #sigurimiprones #sigurimibaneses


0💬Normal

Albsig është pranë klientëve dhe vijon dëmshpërblimet korrekt dhe në kohë rekord për subjektet e dëmtuara nga tërmeti. Mos pritni më! Mbroni pronën tuaj me paketën e sigurimit të banesës në Albsig, për një banesë me vlerë 100 mije euro/50 euro në vit bashkë me orendi shtëpiake. Për të papriturat mendojmë ne. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albsig #Albania #Tirane #insurance #blionline #sigurohu #sigurimiprones


0💬Normal

Mos prisni më ! Siguroni apartamentin tuaj ndaj shumicës së rreziqeve si zjarri, tërmetet, rrufetë dhe dëmtime të agjentëve atmosferikë me sigurimin e pasurisë në Albsig. Per nje banese me vlerë 100 mijë euro bashkë me orienditë shtëpiake kushton 50 euro në vit. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albsig #Albania #Tirane #insurance #blionline #sigurohu


0💬Normal

Një tërmet I forte është ndjerë pak orë më parë në Shqiperi. Tërmeti ka zgjatur për disa sekonda dhe lëkundjet kanë qenë tepër të forta. Shpresojmë mos të kete të lënduar. Mos prit më! Mbroni pronën tuaj me paketen e sigurimit të banesës në Albsig, për një banesë me vlerë 50 mije euro/50 euro në vit. Për të papriturat mendojmë ne. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albsig #Albania #Tirane #insurance #blionline #sigurohu #sigurimiprones


0💬Normal

Mirëmbajtja e rregullt parandalon problemet e automjetit tuaj që çojnë në kosto shtesë riparimi! Këto janë 3 këshilla themelore për ta mbajtur makinën tuaj në gjendje të mirë. Gjithashtu, mos harroni të mbroheni nga rrethanat e paparashikuara me paketat tona te sigurimit në Albsig. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albsig #Albania #Tirane #insurance #blionline #sigurohu #keshilla


0💬Normal

Mbroni pronën tuaj ndaj shumicës së rreziqeve si zjarri, vjedhja dhe dëmtime të agjentëve atmosferikë me sigurimin e pasurisë në Albsig. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albsig #Albania #Tirane #insurance #blionline #sigurohu #sigurimiprones


0💬Normal

Albsig i uron suksese të gjithë nxënësve për vitin e ri shkollor 2019-2020. Rrugë të mbarë në fushën e bukur të diturisë. Me fillimin e shkollës niseni mbështetjen për femijën tuaj duke filluar nga sigurimi i shëndetit. Kontrata e sigurimit për nxënës dhe studentë u mundëson prindërve mbështetjen financiare në rast sëmundje apo aksidenti të fëmijës. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albsig #Albania #Tirane #insurance #blionline #sigurohu #siguriminxenesve


0💬Normal

Sigurimi shëndetit në udhëtim. --------------------------------- Për udhëtimet tuaja të biznesit jashtë vendit, Albsig ju qëndron pranë në çdo të papritur. Polica jonë e sigurimit do t’i thotë “Jo” vetmisë në rast vështirësie kudo qe ju ndodheni. Ne mbulojmë shpenzimet tuaja mjekësore dhe japim dëmshpërblim të plotë në rast aksidenti. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albsig #Albania #Tirane #insurance #blionline #sigurohu #sigurimineudhetim


0💬Normal

Paketa sigurimit të shëndetit nga sëmundjet. ------------------- Shëndet i mirë për ju dhe familjarët tuaj! Ky është urimi që ne në Albsig japim për klientët dhe bashkëpunëtoret tanë. Siguroni të gjithë familjen me paketat e shëndetit në Albsig. Sigurimi i shëndetit bazë përmban 3 paketa të fashës ekonomike duke synuar një shtrirje të gjerë në treg për fleksibitetin dhe përballimin lehtësisht financiar. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albsig #Albania #Tirane #insurance #blionline #sigurohu #sigurimifamiljar


0💬Normal

Sigurimi nga aksidentet personale. ----------------------------------- Aksidentet mund të ndodhin kur ju i prisni më së paku. Pa marrë parasysh sa të kujdesshëm jeni, ju mund ta vini veten tuaj në rrezik të madh. Politika jonë e sigurimit të aksidenteve personale ju mbulon shpenzimet spitalore, medikamentet apo edhe humbjen e jetës. Ndihuni të sigurt me Albsig. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albsig #Albania #Tirane #insurance #blionline #sigurohu


0💬Normal

Me fillimin e shkollës niseni mbështetjen për femijën tuaj duke filluar nga sigurimi i shëndetit. Kontrata e sigurimit për nxënës dhe studentë u mundëson prindërve mbështetjen financiare në rast sëmundje apo aksidenti të fëmijës. Kjo policë gjithashtu, synon të krijojë një kulturë sigurimesh për gjeneratat e reja. Albsig vlerat që na bashkojnë. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albsig #Albania #Tirane #insurance #blionline #sigurohu #siguriminxenesve


0💬Normal

Me fillimin e shkollës niseni mbështetjen për femijën tuaj duke filluar nga sigurimi i shëndetit. Kontrata e sigurimit për nxënës dhe studentë u mundëson prindërve mbështetjen financiare në rast sëmundje apo aksidenti të fëmijës. Kjo policë gjithashtu, synon të krijojë një kulturë sigurimesh për gjeneratat e reja. Albsig vlerat që na bashkojnë. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albsig #Albania #Tirane #insurance #blionline #sigurohu #siguriminxenesve


0💬Normal

Me fillimin e shkollës niseni mbështetjen për femijën tuaj duke filluar nga sigurimi i shëndetit. Kontrata e sigurimit për nxënës dhe studentë u mundëson prindërve mbështetjen financiare në rast sëmundje apo aksidenti të fëmijës. Kjo policë gjithashtu, synon të krijojë një kulturë sigurimesh për gjeneratat e reja. Albsig vlerat që na bashkojnë. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albsig #Albania #Tirane #insurance #blionline #sigurohu #siguriminxenesve


0💬Normal

Kursë kohe dhe para duke blerë siguracionin që të nevojitet online kudo që ndodhesh thjesht duke vizituar faqen tonë të internetit www.albsig.com.al gjithashtu mund të perfitoni dhe produkte të tjera me ulje. Albsig vlerat që na bashkojnë. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albania #Tirane #insurance #Albsig #blionline #sigurohu #sigurimishtepise #online #sigurimishendetitneudhetim #sigurimikufitar


0💬Normal

Kursë kohe dhe para duke blerë siguracionin që të nevojitet online kudo që ndodhesh thjesht duke vizituar faqen tonë të internetit www.albsig.com.al gjithashtu mund të perfitoni dhe produkte të tjera me ulje. Albsig vlerat që na bashkojnë. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albania #Tirane #insurance #Albsig #blionline #sigurohu #sigurimishtepise #online #sigurimishendetitneudhetim #sigurimikufitar


0💬Normal

Kursë kohe dhe para duke blerë siguracionin që të nevojitet online kudo që ndodhesh thjesht duke vizituar faqen tonë të internetit www.albsig.com.al gjithashtu mund të perfitoni dhe produkte të tjera me ulje. Albsig vlerat që na bashkojnë. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albania #Tirane #insurance #Albsig #blionline #sigurohu #sigurimishtepise #online #sigurimishendetitneudhetim #sigurimikufitar


0💬Normal

Kontrata e sigurimit për nxënës dhe studentë u mundëson prindërve mbështetjen financiare në rast sëmundje apo aksidenti të fëmijës. Kjo policë gjithashtu, synon të krijojë një kulturë sigurimesh për gjeneratat e reja. Albsig vlerat që na bashkojnë. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albania #Tirane #insurance #Albsig #blionline #sigurohu #online #siguriminxenesve


0💬Normal

🛂ALCOTEST 🛂 ➡️Te parandalosh eshte mire, sesa te presesh te ndodhi me e keqja. ➡️Te besh testin e alkolit, nuk ka te bej vetem me ke nget makinen, por edhe per ata qe mund te abuzojne gjate orarit te punes. ➡️Respektimi i rregullave eshte baza e nje pune te shendetshme! ➡️Le te evitojme fatkeqesite duke u nisur nga nje xhest i vogel!! _________________________________ #universsafety #alcotest #sigurohu #mospigjateorarittepunes #siguriavjenepara #drager #ndertim #veshjepune #sigurinepune #kujdeslartpunohet #mbroveten #mbroshokun #stopalkolit


0💬Normal

Mendo për sigurinë e familjes 👨‍👩‍👧‍👦❤ Mendo për një të ardhme të mbrojtur 🏡🌍 Bëj zgjedhjen e duhur ! Zgjidh sigurimin e jetës dhe shëndetit që ofron Insig Jete 💳🧾 #sigurimjete #sigurimshendeti#mendo #teardhmen #familjen #mireqenien #kujdesipershendetin #merrmasa #vepro #sigurohu #perfito #parandalo #flexiplan #insigjete #


2💬Normal

Kursë kohe dhe para duke blerë siguracionin që të nevojitet online kudo që ndodhesh thjesht duke vizituar faqen tonë të internetit www.albsig.com.al gjithashtu mund të perfitoni dhe produkte të tjera me ulje. Albsig vlerat që na bashkojnë. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albania #Tirane #insurance #Albsig #blionline #sigurohu #sigurimishtepise #online #sigurimishendetitneudhetim #sigurimikufitar #sigurimitpl


0💬Normal

Polica e sigurimit të Kartonit Jeshil është e detyrueshme për të gjitha automjetet e regjistruara në Republikën e Shqipërisë që udhëtojnë jashtë kufijve të saj. Pa këtë sigurim automjeti juaj nuk mund të lejohet të kalojë kontrollin doganor. Kosova është i vetmi shtet që nuk nevojitet të pajiseni me Kartonin Jeshil. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albania #Tirane #insurance #Albsig #blionline #kartonjeshil #sigurohu


0💬Normal

Për udhëtimet tuaja të biznesit jashtë vendit, Albsig ju qëndron pranë në cdo të papritur. Polica jonë e sigurimit do t’i thotë “Jo” vetmisë në rast vështirësie kudo qe ju ndodheni. Ne mbulojmë shpenzimet tuaja mjekësore dhe japim dëmshpërblim të plotë në rast aksidenti. . . . #AlbsigVleratqenabashkojne #AlbsigpjeseeKastratiGroup #Albania #Tirane #insurance #Albsig #blionline #kartonjeshil #sigurohu


0💬Normal

Next Page